Videoovervågning af hjemmet – den ultimative indbrudssikring

12 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

I tusindvis af danske boliger udsættes hvert år for indbrud eller forsøg herpå. Indbrud sker til alt held som regel mens beboerne ikke er hjemme.

Det er dog utroligt grænseoverskridende at finde sit hjem, som burde være familiens trygge bastion, gennemrodet af ukendte og uvelkomne gæster. Mange mennesker, som har været udsat for indbrud, lever herefter i utryghed – for hvad hvis historien gentager sig?

Selv om diverse stjålne værdigenstande er dækket af forsikringen er det stadig ubehageligt at få sine private ejendom krænket på den måde. Og derfor bør du gøre alt hvad du kan for at beskytte dit og din families hjem mod indbrud og tyveri.

Beskyt familiens private bolig med videoovervågning

Der findes rigtig mange gode og effektive tiltag du kan udføre for at sikre hjemmet.

Først og fremmest bør alle potentielle adgange til boligen forsynes med moderne låse, gerne med indvendig vrider. På den måde kan du minimere skaden idet indbrudstyvene ikke vil have mulighed for at slippe væk via eksempelvis hoveddøren, og derfor ikke vil kunne have så mange tyvekoster med sig.

Der ud over bør du forsyne boligen med et godkendt alarm system. Og endelig kan du sætte trumf på din tyverisikring med videoovervågning både indendørs og udendørs.

Hvordan opsætter jeg effektiv videoovervågning?

Du bør montere mindst ét synligt overvågningskamera nær indgangspartierne til din bolig som sammen ed synlig mærkning fortæller potentielle indbrudstyve at hjemmet er overvåget. Det kan skræmme de fleste væk. Og så har du gjort en god forebyggende indsats.

Samtidig bør du opsætte overvågningskameraer i alle rum i huset, gerne tilkoblet alarm systemet. På den måde er du sikret reaktion fra politi og vægter service – og god dokumentation som kan bruges i forbindelse med opklaring.

Du kan købe udstyr til videoovervågning af boligen hos DKKamera – se det store udvalg på dkkamera.dk

Flere Nyheder