Sæt dig ind i funktionen ved en campingvogn, inden du lejer den

26 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Vi danskere er et camperende folkefærd, og det var faktisk noget af den første type af organiseret ferie, som vi begyndte at holde, da vi fik flere penge mellem hænderne, og vi fik tildelt større ferieperioder.

Man kunne sove i telte, man kunne sove i hytter, men man kunne også have sin egen campingvogn.

Dog er det stadig en større udgift nu om dage, også selvom man ikke lige kigger efter den største campingvogn på markedet.

Derfor kan det nok bedst svare sig at leje en, så man bare skal betale for den, mens man bruger den, så man også slipper for at have et sted at skulle opmagasinere den, når man ikke bruger den.

Så jeres familie i det nordjyske har tænkt jer at tage på campingferie, så I leder efter udlejning af campingvogn i Nordjylland, så den ferie kan begynde.

Men hvis du aldrig har prøvet at køre med campingvogn før, så er det nok en god idé at sætte sig ind i det og eventuelt øve sig.

En campingvogn kan være svær at styre

For man skal for det første have en god bil, der kan trække sådan en campingvogn, og man vil kunne mærke det med det samme, når man begynder at køre, at man har et stort læs på slæb.

Udsynet bliver også mere begrænset, da man ikke kan benytte bakspejlet, og man skal have campingspejle påsat sidespejlene, så man kan se omkring campingvognen.

Alt dette skal man også tænke på, når man skal parkere med campingvogn – og skulle man forsøge at bakke med den, bliver det også virkelig en øvelse i sig selv, da den drejer modsat af, hvad du svinger bilen.

Om muligt kan du øve derhjemme på det sidste med at spænde en trailer på din bil, og ellers bør du læse lidt op på, hvordan man kører med en campingvogn, hvis du ikke har prøvet det før, eller det er længe siden.

Flere Nyheder