Kom på dit livs sprogrejse med Bundgård Sprogrejser

Er du ved at planlægge en sprogrejse?

Uanset din alder, kan en sprogrejse være en oplevelse for livet. 
De eneste krav en sprogrejse stiller til dig er, at du er nysgerrig og åben for at lære mere om andre kulturer og ikke mindst at du har lyst til at forbedre dine sproglige evner. 

Der kan være mange grunde til at man ønsker at lære et andet sprog; måske er det nødvendigt for dig i forhold til fremtidig uddannelse eller arbejde, eller også har du rejst meget i et land hvor du gerne vil lære at tale det lokale sprog. 

Uanset hvad der er din motivation, kan du tage en sprogrejse af varierende længde, med mange eller få sproglektioner og med eller uden kulturelle indslag.

http://www.bundgaard-rejser.dk holder gratis infomøder om deres sprogskoler, kurser og rejser, og kan også kontaktes via deres hjemmeside hvis du har spørgsmål eller bare ønsker mere information om, hvordan de kan skrue din drømme-sprogrejse sammen. 

Men er sprogrejser egentlig ikke kun for de gode?

Nej, sprogrejser er som tidligere nævnt for alle! Selvom du er nybegynder på et fremmed sprog, kan du have stor gavn af at være på sprogrejse. Hvis du allerede taler et andet sprog flydende, kan du også få noget ud af en sprogrejse – man kan altid blive endnu dygtigere.

Bundgård Sprogrejser arrangerer mange forskellige typer rejser, alt efter hvilken person du er og hvordan du vil lære bedst på din rejse.
Indkvarteringen er en meget vigtig del af sprogrejsen og du skal vælge den efter hvad du ønsker at få ud af din rejse.
For nogle er det vigtigt at få et dybt indblik i kulturen ved at bo hos en lokal værtsfamilie, for andre er dette knap så relevant og de vil måske trives bedre med at bo i kollegium eller delelejlighed, hvor fællessproget ofte er engelsk.

Hvis du ikke har mod på at starte på din første sprogrejse alene, tilbyder Bundgård Sprogrejser også sprogrejser for små grupper af max 15 kursister med en erfaren rejseleder. 

Bundgård Sprogrejser er en virksomhed der har hjulpet unge, voksne, familier og grupper med at komme på sprogrejser i hele verden siden 1989.
De går op i at være et lille og personligt bureau hvor din sprogrejse bliver behandlet personligt og ikke bare bliver ‘én i bunken’. De assisterer deres kursister før og under opholdet og har en god kontakt til de selvstændige sprogskoler de samarbejder med kloden over.