Hvor længe holder en billig gulvafslibning?

21 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor længe holder en billig gulvafslibning?

Vi kan sagtens sætte os i dit sted og forstå, at fordi du får bestilt en forholdsvis billig version af en gulvafslibning, så kan kvaliteten også være derefter, og så er der ikke lang tid til, at du skal have slebet gulvet ned igen.

Denne gang af et andet firma, der kan gøre arbejdet bedre, måske rette op på nogle fejl; i værste fald starte helt forfra med eventuel gulvafhøvling for at udbedre de skader, det tidligere firma lavede, fortsætte med gulvafslibning og slutte af med efterbehandlingen.

Det er ikke til at svare på vegne af alle firmaer, men det er klart, at der ikke altid er sammenhæng mellem pris og kvalitet på en gulvafslibning, men det er bestemt til at finde en gulvafslibning til en billig penge, mens du stadig kan være garanteret prima kvalitet.

Nogle firmaer vil sikkert love dig en pris, og senere bliver de ‘pludselig’ nødt til at hæve prisen, fordi opgaven var mere omfangsrig end hidtil antaget – hvorfor et godt gulvafslibningsfirma besigtiger og inspicerer et gulv, før de kommer med et tilbud på at udføre opgaven – eller måske er de ligefrem ude i at lave bondefangeri med dig!

Så forsøger de at sælge dig nogle ekstra ydelser, der er helt unødvendige for dit gulv, og måske ved du ikke bedre, end at du bare takker ja, fordi du fejlagtigt tror, at firmaet ved bedst.

De burde de udlærte fagfolk også gøre, og heldigvis er det da ikke alle gulvafslibningsfirmaer, der har urent mel i posen, for de gode firmaer ved godt, hvad konsekvensen ellers ville være.

Hvis man snyder kunderne, breder det sig som ringe i vandet; kunderne bliver væk, og firmaet må lukke. De gode gulvafslibningsfirmaer ved, at man skal behandle kunderne med respekt, for ellers vil de i sidste ende blive afsløret.

Så for at svare på det indledende spørgsmål: Hvis du vælger et ordentligt gulvafslibningsfirma, der kan udføre opgaven relativt billigt, så vil gulvet kunne holde længe.

 

Flere Nyheder