Hvilket lys skal du vælge til dit soveværelse?

19 maj 2022 Steffen Hansen

advertorial

Der er mange faktorer at tage hensyn til, når du skal vælge lys til dit soveværelse. Der findes forskellige former og størrelser af lamper til soveværelset, og de har alle deres egne fordele og ulemper. Du vil måske vælge et lys, der kan dæmpes for at skabe afslapning, eller et lys med indbygget timer, der gør det lettere at falde i søvn. Der er mange ting, du skal forholde dig til, når du skal vælge noget lys til dit soveværelse.

Læs om tre forskellige typer i dette indlæg.

 

led strips

 

Almindelige natlamper

Du kan vælge noget så simpelt som almindelige natlamper. De giver kun en lille mængde lys, nok til at hjælpe dig med at finde vej i mørket uden at tænde for et skarpt loftslys. Du kan tilslutte en almindelig natlampe til en hvilken som helst stikkontakt, og de er normalt meget billige.

Hvis du kun skal bruge lidt lys til at læse med eller til at lige falde ned på, før du skal til at sove, så er almindelige natlamper helt ideelle for dig.

 

LED strips

Hvis du ønsker at spare penge på din elregning, er LED-strips en god mulighed. Du kan få dem i forskellige farver og bruge dem til at dekorere dit værelse. De bruger meget lidt elektricitet og holder længe. Du kan sætte dem under din seng eller bag dit hovedgærde for at skabe en afslappet atmosfære. Du har sikkert set flere gøre dette på sociale medier, og det kan bestemt give en særlig og anderledes udtryk i dit soveværelse.

Læs mere om dine muligheder med LED strips her: https://mrperfect.dk/16-led-strips 

 

Pendellamper

Pendellamper er en type lys, der hænger ned fra loftet. De findes i forskellige stilarter, og du kan finde dem lavet af forskellige materialer som glas, metal eller træ. Pendellamper bruges ofte i køkkenet eller over et spisebord, men de kan også bruges i soveværelset . De kan give god arbejdsbelysning, hvis du har brug for den til at læse eller tage tøj på. 

Flere Nyheder