Ejendomsservice til din boligforening

23 september 2021 Steffen Hansen

Der er nærmest ikke det, man ikke kan købe sig til i dag. Vidste du, at du kan få folk til at komme og ordne din have, klare snerydningen for dig eller ordne trappevasken? Det kan nødvendigt at få hjælp til disse ting, hvis din boligforening ikke har en vicevært eller hvis der skal bruges ekstra hjælp. Så bør i overveje at hyre et firma ind, som kan udføre det som hedder ejendomsservice. 

 

 

 

Hvad er ejendomssservice?

Lad os først få styr på, hvad ejendomsservice er. Ejedomsservice er en type af rengøring, hvor det indebærer arealer på din ejendom, som skal gøres rent eller vedligeholdes. Førhen havde de fleste boligforening eller lejlighedskomplekser en vicevært, der stod for den daglige drift. I dag er det efterhånden blevet overladt til beboerne selv. Du kan betale dig fra at få folk til at klare ukrudtet i haven eller rydning af sne på fortovet for dig. Det kan også indebære jævnlig pudsning af jeres vinduer i opgangen. Så slipper i for at skulle samles til fælles arbejdsdage i opgangen eller foreningen. Det vigtigste er, at i alle er enige om at indbetale en pris til denne service. 

Lyder det som noget, du kunne tænke dig at tilkøbe til din boligforening? Så kan du besøge https://www.aamand-rengoering.dk/ejendomsservice, hvor du kan blive klogere på emnet, samt finde ud af hvilken pris og ydelser de kan tilbyde dig. 

 

Anbefalinger og anmeldelser

Hvis du overvejer at hyre et firma til at klare havearbejdet, trappevasken eller noget helt tredje, bør du som altid tjekke internettet for anmeldelser. Det er altid rart at kunne danne sig et overblik over en virksomhed, som tilbyder en service, du overvejer at købe. Du kan spørge rundt i dit nabolag, om andre benytter sig af ejendomsservice og om de har nogle gode referencer. Ellers kræver det ikke meget af dig end en enkel google søgning. Her vil du kunne finde hvilke rengøringsfirmaer, som tilbyder ejendomsservice. 

 

Flere Nyheder