Derfor kan designertasker vise sig at være en god investering

20 juni 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Elsker du mode og god kvalitet? Nyder du duften af nyt, friskt læder og de smukke detaljer i noget, der er kælet lidt ekstra for?

Så er du sikkert også en af dem, der elsker designertasker.

De er nemlig populære verden over, og det er ikke uden grund. De ikoniske tasker fra klassiske modehuse som Chanel, YSL, Louis Vuitton, Prada og Hermes er lækre sager, der aldrig går af mode.

De vil løfte ethvert outfit til noget helt særligt, hvad enten du skal en tur på den røde løber eller bare ned at handle. Samtidig er kvaliteten på designertasker ofte så god, at taskerne kan blive brugt hver dag og stadig være utroligt smukke mange år efter.

Og så kan de – hvad mange ikke er klar over – vise sig at være en rigtig god investering.

chanel tasker

Taskerne stiger i værdi

Med inflationen bliver ting hele tiden dyrere. Det gælder ikke mindst for designertasker, hvor man hyppigt ser prisstigninger.

Hvis du køber en designertaske nu, er den derfor en del dyrere om 5 år. Hvis den altså stadig er i produktion. Bliver netop den taske, du har, taget ud af produktion, kan den blive endnu mere eftertragtet og stige i værdi.
Derfor kan en designertaske vise sig at være en investering på samme måde som aktier eller obligationer kan være det.

Køb brugte Chanel tasker her

Men måske tænker du ikke, at du er klar til at bruge en hel månedsløn på en designertaske fra ny. Men du kan også sagtens købe brugte tasker fra fx Chanel og være heldig at tjene lidt på dem.

På den måde behøver du ikke være millionær for at kunne få fat i de lækre tasker. Samtidig bliver de ofte faktisk kun smukkere at være blevet brugt lidt.

Du kan allerede nu se hele udvalget af brugte Chanel tasker inde på https://www.cphbrandshop.dk/vare-kategori/chanel/.

Flere Nyheder