Billig forsendelse til Danmark og udlandet med Pakke.dk

Billig forsendelse til Danmark og udlandet med Pakke.dkDette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sender du ofte pakker ud til modtagere i Danmark eller udlandet, så ved du sikkert godt, at fragtpriser og forsendelsestid kan variere, alt efter hvilket fragtfirma du vælger. Hvis du gerne vil finde et fragtfirma, som leverer pakker til en god og billig pris, så kan du f.eks. søge online og sammenligne priser. Nogle fragtfirmaer tilbyder, at du kan bestille forsendelse online og få din pakke afhentet på din bopæl eller virksomhedsadresse af en fragtmand, og dermed kan du spare den fysiske tur til posthuset.

Lynhurtig prisberegner 

Hos Pakke.dk finder du en prisberegner, hvor du nemt og effektivt kan beregne, hvad det vil koste at få din pakke sendt til en modtager i Danmark eller udlandet. Du skal blot indtaste enkelte oplysninger om din pakkes vægt og mål, og så udregnes prisen lynhurtigt. Dernæst får du tre tilbud på forsendelse: Økonomi, Standard og Express. Det er så helt op til dig, om du vælger den billigste løsning for at spare på fragtomkostningerne, eller du vælger den dyreste løsning med den hurtigste leveringstid. Mange kunder vælger Standard-levering, hvor prisen er billig, og leveringstiden ca. 1 dag. Generelt er leveringstiderne mellem 1-5 dage, så din pakke vil hurtigt nå frem. Du kan altid følge din pakke via Track & Trace.

Punktlighed og super service

Det er nemt at bestille en forsendelse online hos Pakke.dk. Du udfylder blot oplysningerne i bestillingsformularen, og du vælger afhentningsdato og tidspunkt. Når du har gennemført bestillingen, får du et adressemærkat tilsendt på e-mail, som du selv skal printe, og du er også ansvarlig for, at din pakke er emballeret korrekt. Hos Pakke.dk har de et højt serviceniveau, og du kan altid få hjælp og svar på spørgsmål. Firmaet er kendt for sin punktlighed, når pakker skal afhentes og leveres, og både privatkunder og virksomheder kan spare på fragtomkostningerne ved at vælge effektiv og billig forsendelse hos Pakke.dk.